Loodgieter

Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten in het aloude loodgietervak. Een vak dat wij al sinds 1912 verstaan.

Leidingwerk.

Het aanleggen en vervangen van leidingen ten behoeve van gas en water is werk dat u prima kunt uitbesteden aan Installatiebedrijf Verhoeven. Wij maken zeer precieze berekeningen, zodat uw leidingwerk altijd voldoet aan uw verwachtingen. Bij ons weet u zeker dat u de komende jaren geen last zult hebben van getik of een lekkage aan uw leidingen.

Badkamer montage


Installatiebedrijf Verhoeven is dé specialist voor de montage van de betere badkamer. En dat is niet voor niets! Wij ontzorgen u van A tot en met Z om een complete, nieuwe badkamer te realiseren, waarbij u op handen wordt gedragen. Installatiebedrijf Verhoeven biedt kwaliteit, zekerheid en garantie, maar ook professioneel vakmanschap, waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Was de badkamer vroeger een puur functionele ruimte, tegenwoordig mag het er ook luxe en gezellig zijn, een plek om langer te vertoeven. En juist omdat mensen steeds meer tijd doorbrengen in de badkamer, doet u er goed aan veel tijd te besteden aan hoe u deze hebben wilt. De eerste stap daarin is een bezoek aan deze website, uw bron van inspiratie. Maak direct een afspraak om een van onze toonzalen te bezoeken.


Brochure aanvragen .