Installatie

Van het repareren van een lekkende kraan tot de aanleg en het onderhoud van rioleringen. Van de aanleg van gas- en waterleidingen tot het ontwerpen en inrichten van een moderne badkamer. Zo breed omvattend zijn onze activiteiten in het aloude loodgietersvak. Een vak dat wij al sinds 1912 verstaan.

De elektrische installatie is een essentieel onderdeel van uw woning. Om apparatuur en verlichting veilig en duurzaam te kunnen gebruiken is het vakmanschap van een elektricien vereist. Hij draagt zorg voor een professionele installatie waarbij de elektra exact wordt afgestemd op uw woonsituatie.

Groepenkastmontage


De stroom die in de verschillende ruimtes in uw woning beschikbaar is, wordt doorgegeven door de groepenkast. Deze is bijna altijd te vinden in de meterkast en vormt een belangrijk onderdeel in iedere woning. Wanneer u problemen in uw elektrische installatie heeft, wilt u deze het liefst zo snel mogelijk laten verhelpen door een elektricien. Indien u in de omgeving woont, doet u dit door contact op te nemen met Verhoeven.

De groepenkast vormt het hart van uw woning en het is dan ook aan te raden om deze door een ervaren elektricien te laten plaatsen. Wij van Verhoeven werken enkel met ervaren en goed geschoolde elektriciens die weten hoe zij een groepenkast moeten plaatsen. Door onze elektricien in te schakelen, bent u daarnaast verzekerd van een veilige installatie. Op deze manier wordt u onder meer beschermd tegen kortsluiting en aardingsproblemen.


Brochure aanvragen .