Airconditioning

Houd uw woning iaangenaam koel op warme dagen! Met het laten installeren van airconditioning profiteert u van vele voordelen, waaronder verwarming op koude dagen. Op deze pagina leest u alles over het plaatsen van een monoblock of split aircosysteem door een professionele installateur. Ook vindt u meer informatie over het benodigde onderhoud, zoals bijvullen, en hoe een installateur het apparaat kan herstellen met een reparatie.

Installatiebedrijf Verhoeven verzorgt professioneel uw airo installatie.

Warm in de winter, koel in de zomer


De meeste mensen weten dat een airconditioningsysteem ruimtes koelt op warme dagen. Het apparaat gebruikt koelvloeistof om de lucht af te koelen en zorgt er met een goede ventilatie voor dat overmatige luchtvochtigheid verwijderd wordt. U heeft keuze uit een mobiel, vast of inbouw model. Wist u dat de meeste apparaten tegenwoordig ook kunnen verwarmen?

Gebruikt een aircosysteem ook voor verwarming!
Bij verwarming wordt de koelcyclus van het aircoapparaat eenvoudigweg omgedraaid. In plaats van warmte uit de lucht in huis te onttrekken, wordt er warmte uit de buitenlucht onttrokken, zelfs op koude dagen. Op die manier zorgt het aircosysteem ervoor dat een kamer binnen 10 minuten warm is!


Offerte aanvragen .

Wat doet de airco installateur voor u?

Een vakkundig airco expert is u van dienst met allerlei werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een airconditioner in de slaapkamer of woonkamer of een systeem met meerdere units in een bedrijfspand. De expert plaatst de apparaten op de juiste manier en werkt de snoeren netjes weg.

Wanneer u een airconditioner heeft, zult u regelmatig een installateur inschakelen voor het onderhoud. Het onderhoud bestaat onder meer uit het schoonmaken van de filters en het bijvullen van het systeem. Uiteraard is onze specialist u ook graag van dienst met het herstellen van problemen, het oplossingen van storingen met een reparatie en het vervangen van kapotte onderdelen.

Een ervaren vakman inschakelen? Vraag vrijblijvend uw offerte en ontvang altijd de beste prijs!

Airco installeren, hoe werkt het?

Wilt u een professionele installateur een (inbouw) of vast aircosysteem laten installeren? Met een professionele aircospecialist bent u verzekerd van een goede plaatsing. Een goede plaatsing is nodig om het apparaat zo efficiënt mogelijk te kunnen gebruiken voor koeling en verwarming.

Wat doet een installateur bij het plaatsen?


Onze expert begint met het aftekenen op de muur van het apparaat. Wanneer u een split systeem laat installeren, boort hij ook een gat in een buitenmuur om de binnenunit met de buitenunit te verbinden. Vervolgens plaatst hij de onderdelen en de leidingen. Als laatste stelt hij de airconditioning goed af waarna u het in gebruik kunt nemen. Het installeren van een aircosysteem kost gemiddeld tussen de €1.100,- en €3.000,-.


Offerte aanvragen